Menu

Такмичења у школској 2021/2022. години

Такмичења 2021/2022.


 

Спортске игре младих

Ученици млађих разреда сјајно су се забавили у суботу на Ади Циганлији, а ученица Саша Догањић 2-1 освојила је 1. место и пласирала се на републичко такмичење у трци на 60 метара.

Честитамо Саши и желимо јој пуно успеха 16. јуна у Петровцу на Млави.

Понос и дика - наша Ања

Ања Тањевић, ученица 6-2 наше школе, освојила је 10 медаља током само једног викенда и постала државна првакиња и првакиња Београда у свим категоријама у пливању. Изузетан успех, браво за Ању!!!

Безбедан школарац

Ученици млађих разреда наше школе постигли су запажене резултате на општинском такмичењу Безбедан школарац одржаном 30. маја.

1-2 3. место
2-1 3. место
4-1 1. место
Честитамо!!!

Мале олимпијске игре

Наши прваци освојили су 1. место на општинском такмичењу и пласирали су се на градско такмичење које ће бити одржано 24. маја у организацији Атлетског савеза Србије.
Браво!

Градско такмичење из биологије

На градском такмичењу из биологије ученице 7-2 оствариле су сјајан успех - Ана Ивић је освојила 1. место, Нина Мацут 2. место. Обе су се пласирале на Републичко такмичење.

Браво!

Спортске игре младих

У четвртак 21. априла одржане су Спортске игре младих у склопу отворених спортских терена Београда на води. Кроз турнирско одмеравање снага учествовало је преко 50 екипа из 6 основних школа са територије наше општине. Ученици наше школе остварили су сјајне резултате:

Дисциплина Разред/одељење Пласман
Фудбал 4-1 и 4-2 1. место
Између две ватре 4-1 и 4-2 2. место
Атлетика Јована Васиљевић 4-1 1. место
Анђела Ђукић 4-2 3. место
Кошарка девојчице старијих разреда 1. место

Градско такмичење - српски језик и језичка култура

Такмичење на коме је учествовало више од 1.000 ђака из свих 17 београдских општина је одржано у суботу 9. априла, а наши ђаци су постигли сјајан успех.

Димитрије Аћин освојио је 1. место, Теодора Цуцић 2. место, Владица Вукић 3. место.

Честитамо!

Биологија - општинско такмичење

На општинском такмичењу из биологије, ученици наше школе су освојили следећа места:

7. разред 8. разред
1. место Ана Ивић 7/2 2. место Јована Миленковић 8/2
3. место Нина Мацут 7/2

Честитамо!

Општинско такмичење у рецитовању

На општинском такмичењу у рецитовању ученици наше школе су опет заблистали.

Ксенија Росић, ученица 4-2, освојила је 3. место, а ученица 8-1 Владица Вукић је освојила 1. место и представљаће нашу општину на градском такмичењу.

Браво!

Општинско такмичење из историје

У недељу 20. марта одржано је општинско такмичење из историје. Наш ученик Вукашин Љешњак 8-1 освојио је 3. место и пласирао се на градско такмичење.

Честитамо и желимо му много успеха и на наредном нивоу!

Хемија - општинско такмичење

У недељу 6. марта одржано је такмичење из хемије на коме су ученици наше школе Александар Милићевић 7-1, Александар Цветковић 7-1 и Вук Гајдобрански 7-2 освојили 2. место и пласирали се на градски ниво такмичења.

Честитамо им и желимо им пуно успеха!

"Мали Пјер"

На општинском такмичењу Мали Пјер наши ученици млађих разреда остварили су сјајне резултате. Друго место освојио је Лука Радовић 2-2, а Лазар Загорац треће место. Рад ученице Маше Грујић 1-1 квалификовао се за градско тамичење.

Честитамо нашим уметницима!

Књижевна олимпијада

На градском такмичењу из књижевности, ученице осмог разреда наше школе оствариле си изузетан успех. Милица Шиљак 8-2 освојила је прво место, а Владица Вукић 8-1 друго место.

У мају месецу обе иду у Сремске Карловце на Републичко такмичење!

Честитамо им и желимо пуно успеха у и Сремским Карловцима!

Општинско такмичење из географије

Наша школа је у суботу 19. марта била домаћин општинског такмичења из географије, а наш ученик Лазар Кукрик 7-1 освојио је 2. место и пласирао се на следећи ниво такмичења. Ученица одељења 7-2 Нина Мацут освојила је 3. место.

Честитамо обома, а Лазару желимо пуно успеха на градском такмичењу!

Општинско такмичење из енглеског језика

Општинско такмичење из енглеског језика одржано је у суботу 5. марта. Јована Алексић, ученица осмог разреда наше школе, освојила је 2. место.

Честитамо!

Футсал - општинско такмичење

Ученици 5. и 6. разреда су постигли сјајан успех на општинском такмичењу у футсалу. Дечаци су освојили 2. место, а девојчице 3. место.

Честитамо нашим спортистима.

Градско такмичење из математике и градско такмичење Брзином до звезда

Јована Василијевић, ученица 4-1, постигла је у само једној недељи два изузетна резултата.

Након 1. места на општинском такмичењу из математике, на коме је једина освојила максималних 100 поена, у суботу 12. марта је на градском такмичењу остварила завидан резултат освојивши 83 поена.

У понедељак 14. марта је на градском такмичењу Брзином до звезда, такође након 1. места на општинском, успела да буде међу осам најбољих и оствари пласман на републичко такмичење.

Браво, Јована!

Општинско такмичење из технике и технологије

Наша школа је у петак 11. марта била домаћин општинског такмичења из технике и технологије, а наш ученик Лука Роговић 6-2 освојио је 2. место и пласирао се на следећи ниво такмичења.

Честитамо и желимо му пуно успеха на градском такмичењу!

Српски језик и језичка култура - општинско такмичење

Општинско такмичење из српског језика и језичке културе одржано је у суботу 26. фебруара, а сјајан успех и пласман на градски ниво остварили су Димитрије Аћин 6-2, Теодора Цуцић 7-2 и Владица Вукић 8-1.

Честитамо им и желимо много успеха 2. априла.

Општинско такмичење у малом фудбалу

Ученици наше школе освојили су 1. место и титулу најбољих у општини. Победници, честитамо вам и желимо пуно успеха успеха у наредној фази такмичења.

МАТЕМАТИКА - ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ

Честитамо свим ученицима који су у недељу 20. фебруара били на општинском такмичењу из математике. Коначни резултати и ранг-листа освојених места знаће се у петак 25. фебруара.

Књижевна олимпијада

Књижевни олимпијски тим наше школе представљале су ученице 7. и 8. разреда Мина Тасић 7-1, Дуња Станковић 7-2, Владица Вукић 8-1 и Милица Шиљак 8-2. Општинско такмичење одржано је у суботу 19.02.2022. године, а наше осмакиње Владица и Милица су освојиле друго место и пласирале се на градско такмичење.

Честитамо и желимо им пуно среће и успеха на наредном нивоу.